امروز :
چهارشنبه - ۶ مهر - ۱۴۰۱
ساعت :

انتصاب سرپرست معاونت فرهنگی دانشگاه امیرالمومنین (ع)

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز ۱۴۰۱/۳/۲۵، حجت الاسلام و المسلمین احمد نجاتی زاده، به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیرالمؤمنین علیه السلام، معارفه شدند.

در این جلسه، که در سالن جلسات و با حضور شورای اداری، برگزار گردید، قائم مقام محترم دانشگاه و نماینده تام الاختیار هیأت امناء، جناب دکتر ناصر سودانی، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات حجت الاسلام و المسلمین مصطفی حریزاوی در سمت قبلی معاونت فرهنگی دانشگاه، برای معاونت جدید آرزوی موفقیت نمود‌.
از اهم سوابق حجت الاسلام و المسلمین نجاتی زاده، می توان، مدیریت مدرسه تخصصی قرآن امام حسن مجتبی ع اهواز، مدیریت کانون بسیج فرهنگیان ناحیه ۴ اهواز، معاونت تعلیم و تربیت سازمان بسیج فرهنگیان سپاه حضرت ولیعصر عج و سالها تدریس در حوزه و دانشگاه و... را نام برد.