شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳

ضایعه رحلت آیت‌الله هاشمی شاهرودی تسليت باد

بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون ارتحال ملکوتی فقیه عالیقدر حضرت آیت‌الله هاشمی شاهرودی، رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام ضایعه ای اسفناک و غمبار بود که باعث تالم و تأثر فراوان گردید.
آن انسان شایسته و فقیه و مرجع الیقدر و مجاهد خستگی ناپذیر در طول حیات با عزت و سراسر معنویت خود علاوه بر مبارزه بی امان با ظلم و جور به ویژه در دوره رژیم شاهنشاهی، منشاء خیر و برکت و خدمت رسانی در دوره های مختلف مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی بودند.

درگذشت آن فقیه ربانی و عالم جلیل القدر را به محضر مقام عظمای ولایت ، بیت معظم و معزز ایشان،ریاست محترم جمهوری اسلامی،حوزه های علمیه و جامعه متدین و انقلابی ایران اسلامی تسلیت و تعزیت عرض نموده و از پیشگاه حضرت احدیت برای آن عالم عالیقدر رحمت و مغفرت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر،عزت و شکیبایی مسالت می نمایم.
.

معاونت فرهنگی دانشگاه امیرالمومنین (ع)