پنجشنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳

تشریح برنامه های معاونت فرهنگی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع)

ستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

حجت الاسلام مصطفی حریزاوی، معاون فرهنگی و فناوری اطلاعات دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز در گفت وگو با روابط عمومی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، اظهار داشت: معاونت فرهنگی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع)، برای ماه مبارک رمضان برنامه های متنوع و فراوانی را در دستور کار قرار داده است.

معاون فرهنگی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، افزود: نمایشگاه کتاب با موضوع مهدویت، ویژه خواهران از تاریخ 7/2/98 برپا شد و به مدت 3 روز این نمایشگاه پا برجا بود که با استقبال چشمگیر واحد خواهران از این نمایشگاه، روبرو شد.

معاون فناوری اطلاعات دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، ادامه داد: هدف از برپایی این نمایشگاه، تقویت بعد علمی و پژوهشی دانشجویان و اساتید واحد خواهران است.

حجت الاسلام حریزاوی بیان داشت: فیلم مستند آلبرتا، ویژه خواهران توسط واحد فرهنگی در یکی از روزهای آتی، پخش خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه ختم قرآن در ماه مبارک رمضان، گفت: بنا است، هر روز پس از اقامه نماز ظهر و عصر در حسینیه دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) برنامه ختم قرآن، برگزار شود.

معاون فرهنگی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، اظهار داشت: برگزاری ویژه برنامه روز قدس توسط بسیج دانشجویی، از دیگر برنامه های فرهنگی ماه مبارک رمضان دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) خواهد بود.

حجت الاسلام حریزاوی، اظهار داشت: به مناسبت روز تکریم مقام معلم، به منظور تجلیل و تقدیر از اساتید دانشگاه، قرار است، ضیافت افطار ویژه اساتید دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، برگزار شود؛ در این برنامه از آیت الله موسوی جزایری، به پاس خدمات چهل ساله در حوزه نمایندگی ولی فقیه در خوزستان، تجلیل و تقدیر خواهد شد.