شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳

پیام تبریک قائم مقام دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) به نماینده جدید ولی فقیه در خوزستان

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، دکتر ناصر سودانی، قائم مقام دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، طی پیامی انتصاب حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسوی فرد را به سمت نمایندگی ولی فقیه در خوزستان و امامت جمعه اهواز، تبریک و تهنیت گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

برادر عزیز و ارجمند حضرت مستطاب حجت الاسلام والمسلمین آقای حاج سید عبدالنبی موسوی فرد دامت تاییداته

انتصاب شایسته جناب عالی را از سوی ولی فقیه و رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله امام خامنه ای (مد ظله العالی) به امامت جمعه اهواز و نمایندگی ولی فقیه در استان خوزستان را تبریک عرض می نمایم. امیداست با عنایات خداوند تبارک و تعالی و توجهات حضرت ولی عصر روحی له الفدا در سایه روحیه جهادی، مردمی، اخلاص و دانش جناب عالی که مورد عنایت و توجه رهبر فرزانه و حکیم انقلاب قرار گرفته، در این سنگر مهم عبادی سیاسی و اجتماعی فرهنگی با عنایت حضرت ولی عصر(عج) منشا خیر و برکات فراوان و ضامن استحکام وحدت و انسجام بین آحاد مردم غیور و شهیدپرور خوزستان و حافظ ارزش های دینی و اسلامی باشید. دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) که با ابتکار و برکت پیگیری ها و مجاهدتهای حضرت آیت الله موسوی جزایری با هدف تبیین و دفاع از مکتب نورانی اهل بیت عصمت و طهارت(س) تاسیس گردید، آمادگی خود برای هر نوع همراهی و معاضدت با جناب عالی را اعلام می دارد. مزید توفیق و سلامت و دوام عزت وجود مبارکتان  را از خداوند متعال مسالت دارم.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ناصر سودانی

قائم مقام دانشگاه امیرالمؤمنین(ع)