جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳

محفل جمع خوانی قرآن کریم به مناسبت ماه مبارک رمضان در دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) برگزار شد

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، محفل انس با قرآن و جمع خوانی قرآن کریم در حسینیه دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز برگزار شد.

براساس این گزارش، این محفل قرآنی و نورانی که از امروز و دقایقی پیش آغاز شد تا آخرین روز ماه مبارک رمضان سال جاری ادامه پیدا خواهد کرد و هر روز یک جزء تلاوت خواهد شد.

گفتنی است، محفل معنوی انس با قرآن کریم به همت معاونت فرهنگی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) برپا شده است؛ محفل جمع خوانی قرآن کریم همچون سال گذشته، پس از نماز ظهر و عصر برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است، در این مراسم نورانی اغلب حاضرین به تلاوت کلام وحی می پردازند و فضای دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) را مملو از عطر اللهی می کنند.