شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳

قبول شدگان دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) در مقطع دکترا جهت مصاحبه ورودی به این دانشگاه خود را آماده کنند

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، دعوت شدگان به مصاحبه در دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز جهت مصاحبه ورودی به این دانشگاه، خود را آماده کنند.

براساس این گزارش، تاریخ مصاحبه به ترتیب 11، 12 و 13 تیرماه سال جاری است و قبول شدگان در مصاحبه، از امسال در کلاس های مقطع دکترای دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) باید حضور یابند.

گفتنی است، 300 نفر جهت مصاحبه برای دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز معرفی شدند که از این تعداد، تنها 14 نفر در دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) در رشته های کلام شیعه و فقه ومبانی حقوق اسلامی معرفی خواهند شد؛ یعنی در هر رشته 7 نفر پذیرش می شوند.

لازم به ذکر است، قبول شدگان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) بایستی نخست در مصاحبه ورودی این دانشگاه شرکت کنند؛ البته زمان مصاحبه قبول شدگان مقطع کارشناسی ارشد متعاقبا اعلام خواهد شد.