پنجشنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳

برگزاری جلسه تعامل و همکاری با اداره کل کمیته امداد امام خمینی رحمت الله علیه استان خوزستان

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال

آقای دکتر موصلی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی رحمه الله  استان به اتفاق معاونین خود به منظور تعامل و همکاری بیشتر دو نهاد به دعوت دکتر سودانی در دانشگاه امیرالمومنین علیه السلام حضور یافتند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمومنین(ع): در این دیدار ابتداً دکتر سودانی به توانمندیهای دانشگاه و آمادگی ارائه خدمات آموزشی پژوهشی و فرهنگی به کارکنان و مددجویان تحت پوشش کمیته امداد اعلام نموده و کمک به توانمندسازی و حمایت از افراد آسیب پذیر جامعه را وظیفه جمعی برشمردند .ایشان خدمت به محرومین را امر مهم و با ارزش و موضوعیت بالا دانسته و بر همکاری دو جانبه و انعقاد تفاهم نامه فی ما بین تاکید نمودند.

دکتر موصلی مدیرکل کمیته امداد استان نیز ضمن اشاره به تاریخچه تاسیس و شرح وظایف کمیته امداد گوشه ای از اقدامات مهم انجام شده توسط مجموعه کمیته امداد استان را بیان نموده و سپس معاونین دو نهاد مطالبی در رابطه با نحوه همکاری فی مابین ایراد نمودند. در پایان مقرر شد تفاهم‌نامه مشترک فی مابین دانشگاه کمیته امداد امام خمینی رحمت الله علیه خوزستان توسط نمایندگان معرفی شده این دو نهاد تنظیم و منعقد گردد.