دوشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳

جشن میلاد پیامبر مهربانی نبی اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی به پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه امیرالمومنین(ع) : بمناسبت میلاد نبی اکرم و امام صادق (ع) مراسم باشکوهی درنمازخانه دانشگاه برگزار شد.

ظهرروزدوشنبه مورخ 1402/07/10 با حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه اقامه نمازظهر وعصر به امامت حجت الاسلام والمسلمین سید صادق موسوی جزایری قائم مقام دانشگاه برگزارگردید و ادامه با سخنرانی و تبریک بمناسبت سال تحصیلی جدید و هفته وحدت و سالروز میلاد ائمه اطهار، حجت الاسلام والمسلمین سیدصادق موسوی جزایری قائم مقام دانشگاه به نکاتی پیرامون اهمیت وحدت مسلمانان و دوری از تفرقه افکنی ،ازفضائل نبی اکرم(ص) ودلیل اینکه به پیامبرمهربانی ها معروف ومشهورشد پرداختند. امام محمد صادق (ع)موسس شیعه جعفری که فعالیتهای فرهنگی ومذهبی در ترویج و توسعه وآموزش شاگردان بسیاری داشتند .

در ادامه  مراسم مداح اهلبیت آقای کربلائی رضا خادم سیدالشهداء قطعاتی در مدح اهل بیت و نبی اکرم (ص) سرودند.

در پایان مراسم ازبرندگان مسابقه غدیر با اهدای لوح یادبود و جایزه تقدیر شد.

.