جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳

مجله تخصصی دانشگاه امیرالمومنین(ع) (نهج الحکمه)

به اطلاع کلیه اساتید و دانشجویان محترم مقاطع ارشد و دکتری می رساند که مجله علمی-ترویجی(نهج الحکمه) دانشگاه امیرالمومنین(ع) در آستانه انتشار است، لذا علاقه مندان می توانند مقاله خود را جهت درج در مجله تا تاریخ 96/12/15 با رعایت نکات مذکور ذیل به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند. 1-  مجله نهج الحکمه کلامی است و بایستی تمامی مقالات رویکرد کلامی داشته باشند. 2- متن مقاله با فرمت word ارسال گردد. 3- مقاله حداکثر تا بیست صفحه باشد. 4- دانشجویان بایستی با راهنمایی یک استاد راهنما(داری مدرک دکتری یا سطح 4 حوزه با رشته مرتبط) مقاله خود را تنظیم کرده و نام استاد راهنما را نیز ذکر نمایند. 5- ارجاعات مقاله باید آخر متن بر اساس قانون ارجاعات مقاله ارجاع داده شوند. 6- مقاله توسط هیئت تحریریه بررسی علمی گردیده و در صورت صلاحدید چاپ خواهد شد. 7- مقالاتی چاپ خواهند گردید که از نظر علمی مورد تایید قرار گیرند. 8- مقاله ارائه شده نباید در مجله یا نشریه ی دیگری چاپ شده باشد. 9- لطفا تمامی مشخصات خود را اعم از مدرک تحصیلی، محل تحصیل یا محل تدریس، رشته تحصیلی یا درجه علمی و مشخصات فردی و شماره همراه خود را بفرستید.