چهارشنبه - ۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳

ویژه مراسم روز دانشجو برگزار شد

به گزارش معاونت فرهنگی  دانشگاه امیرالمومنین(ع)، مراسم گرامیداشت روز دانشجو در روز پنج شنبه پانزدهم آذرماه با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات اسلامی  برگزار شد.

این مراسم با قرائت قرآن و پخش سرود ملی آغاز شد و پس از آن  دکتر سودانی، قائم مقام دانشگاه به دانشجویان و حضار عرض خیر مقدم گفت.

پخش گزیده ای از سخنان مقام معظم رهبری با موضوع دانشجو و دانشگاه، بخش بعدی این برنامه بود.

در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاجتی، امام جمعه موقت اهواز و سخنران این مراسم به بیان سخنانی در رابطه با جایگاه دانشجو در جامعه اسلامی پرداخت.

وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به نقش و جایگاه ایران در منطقه از لحاظ علمی و سیاسی گفت: ایران از چهار رکن اساسی قدرت در 3 رکن آن یعنی سیاسی،علمی و نظامی، حرف اول منطقه را میزند، اما در عرصه اقصاد به دلیل اینکه این مسئله به دست افراد لیبرال افتاده، دچار عقب ماندگی هستیم.

بخش دیگر برنامه، اهدای هدایا بود که در این بخش از اساتید راه یافته به مرحله کشوری مسابقات قرآن و عترت وهمچنین برگزیدگان مسابقه عکس اربعین تقدیر بعمل آمد.

همچنین در این آیین از سایت جدید دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) رونمایی شد.

گفتنی است در پایان، به رسم یادبود به کلیه دانشجویان حاضر در برنامه، هدایایی تقدیم شد.

/پایان خبر/