چهارشنبه - ۱۲ اردیبهشت - ۱۴۰۳

مراسم عزاداری ایام فاطمیه دهه اول دردانشگاه امیرالمومنین(ع) برگزار شد

مراسم عزاداری ایام فاطمیه دهه اول با حضورقائم مقام محترم دانشگاه آقای حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید صادق موسوی جزایری، دانشجویان اساتید و پرسنل محترم دانشگاه امیرالمومنین (ع) برگزار گردید

مراسم عزاداری ایام فاطمیه دهه اول دردانشگاه امیرالمومنین(ع) برگزار شد. روز سه شنبه بعدازاقامه نماز ظهرو عصر به امامت آقای حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید صادق موسوی جزایری درمضیف امیرالمومنین (ع) با حضوردانشجویان واحد خواهران و برادران ،اساتید و پرسنل محترم دانشگاه برگزارشد. پس ازاقامه نمازجماعت برادر آل کثیر ازدانشجویان دانشگاه ،و ازقاریان ممتاز قرآن کشوری باتلاوت سوره کوثر و زیارت نامه مخصوص حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها مراسم را شروع نمودند. در ادامه مراسم آقای کربلایی حسن صفری باذکر سلام و اشعاری در مدح حضرت فاطمه (ص) و ذکر مصیبت اهل بیت با نوحه سرایی و سینه زنی مراسم را ادامه دادند.

درحاشیه مراسم ، خواهران بسیج دانشجوئی دانشگاه نمایشگاه ویژه کتاب برگزار کردند.