پنجشنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳

مراسم ولادت حضرت زهرا(س) در دانشگاه امیرالمؤمنین علیه السلام

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، روز گذشته مراسم ولادت حضرت زهرا(س) به همت معاونت فرهنگی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) و با حضور قائم مقام و کارکنان دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) در نمازخانه این دانشگاه برگزار شد.

براساس این گزارش، مولودی خوانی و مدح و ثنای حضرت زهرا (س) توسط مداح و ذاکر اهل بیت حجت الاسلام حریزاوی صورت گرفت؛ برگزاری مسابقه از دیگر برنامه های متنوع این مراسم بود که در پایان به برندگان جوایزی اهدا شد.
گفتنی است، دکتر ناصر سودانی، قائم مقام دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز به تبیین شخصیت حضرت زهرا(س) و تطبیق آن بانوی بزرگوار اسلام با برخی آیات شریفه قرآن کریم پرداخت.
لازم به ذکر است، در آغاز این برنامه معنوی، حجت الاسلام حسینی، مدیرپژوهش دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز با نوای گرم خود حدیث شریف کساء را خواند؛ در پایان این مراسم پرفیض، حاضران و عاشقان مکتب اهل بیت علیهم السلام میهمان سفره کریمانه بی بی حضرت زهرا (س) شدند.